det är inte bara luft, det är någon där inne…

Idag är dagen vi väntat på så länge. Och då syftar jag inte på Sveriges match mot Ryssland. Idag var det dags för första ultraljudet. För er som inte visste det innan så kommer det kanske som en överraskning, men bättre läsvärde går kanske inte att få på denna bloggen.
Tre bilder - men bara en bebis
Det kanske inte är så svårt att lista ut vad jag menar om ni ser på bilden ovan. Jag ska bli pappa! Det är fortfarande mycket svårt att begripa, men idag blev det något tydligare. Det är en rätt så livlig krabat som simmar runt där inne och allting är helt normalt enligt barnmorskan. Det fick mig att andas ut, jag var ju onekligen lite nervös innan vi gick dit idag. Mer offentligt än så här kan det knappast bli. Vår bebis är en del av webb 2.0 innan den ens kommit ut.
Dessvärre får jag säga den, alternativt hon/han eftersom det inte gick att säga vad det var på grund av att navelsträngen var i vägen En människa! Där inne! Som vi är föräldrar till! En av de bättre dagarna på länge…

5 kommentarer

ÄNTLIGEN!!!
Förstår att det måste varit helt fantastiskt!! Och jag kommer bli världens stoltaste faster. Längtar!!

Äntligen! Kan inte förstå att det redan på ultraljudet är en alldeles enastående vacker och fantastisk baby!!! Jag är en stolt blivande farmor!!!!

Såå roligt…och du e så söt när du skriver P! Jag ser fram emot att bli…humm…vad blir jag…blir jag ingenting…? Eller kan jag kanske få bli extra faster (ser mig nästan som en syster till dig ju) =) TUSEN GRATTIS kramar till dig och Helena!