en outfit ungarna kan lära sig av till nästa halloween

Då lägger vi ytterligare en alla helgona-helg till handlingarna och kan konstatera att ungarna fortfarande är riktigt dåliga på att klä ut sig. Det har inte varit någon större anstormning i år, bara ett besök i fredags och ett besök idag (?!).
I fredags stod där några oengagerade ungar som på sin höjd hade någon ögonlapp i plast (pirat?) för ena ögat och sa ”Bus eller godis”. Givetvis fick de godis, trots att vi bara hade fingodis hemma :).
Men i dag, söndag, ringde två tjejer på och räckte fram med varsin påse och hotade med bus. För det första är det ju inte ens halloween längre. För det andra var de inte utklädda överhuvudtaget, såvida de inte är amish till vardags och hade klätt ut sig till ”vanliga” flickor. För det tredje fick de inget godis eftersom det var slut för länge sedan. Det enda vi hade var varsin clementin som de fick så numera är vi väl kända som de som ger bort frukt, men då kanske de inte kommer och ringer på mer heller. Fast vi var inte värst. Någon hade gett flickstackarna sex-sju chips var. Det måste ju vara ett rejält nerköp.
Tacka vet jag ungar som anstränger sig lite. Se bilden nedan som föreställer ett barn utklätt till en iPhone. Klockrent.

Från Macworlds blogg
När mitt barn ska ut på tiggarturné så ska det ske med stil. Passa på att läsa inlägget från förra årets halloween via länken nedan.