michael jackson död – vila i frid

Michael Jackson, the early years - R.I.P
Det är ju vid det här laget inte okänt att Michael Jackson är död, eller åtminstone rapporterad död. Ingen vet och jag följer CNN:s livesändning utan att få något mer uttömmande svar, men att de går igenom hans karriär, spelar hans gamla dängor och intervjuar experter om hans ”bortgång” kan ju inte tala ett tydligare språk. Oavsett vad han ställt till med tidigare är han en av världens genom tiderna största popstjärnor enligt mig och många andra och jag sörjer verkligen honom. Jag ångrade så att jag inte ens en gång försökte få tag på biljetter till hans avslutningsturné i London men nu spelar det ingen roll längre…
Jag såg verkligen fram emot att få se honom, åtminstone på TV, framföra världens bästa popmusik live en sista gång. Men så blir det ju inte nu. Världen sörjer. Servrar, bland annat Twitter, ligger nere på grund av det höga trycket. Oavsett vad är (eller var) Michael Jackson världens största popstjärna genom tiderna. Det tror jag de flesta kan enas om.
Nedan en av få videos som man får bädda in från YouTube, Dangerous live från MTV. Jag önskar jag var där. I morgon blir det Michael Jackson på stereon hela dagen.

Vila i frid Michael.