Mitt CV, eller om man ska vara noggrann

Curriculum Vitae

Det här har jag gjort
 

Digital Marketing Manager

April 2014 -Nu

Med ansvar för digital marknadsföring arbetar jag nu som Digital Marketing Manager på SiteVision AB, ett företag som utvecklar det mest omtyckta publiceringsverktyget. Mitt arbete går ut på online-marknadsföring, e-postmarknadsföring och sociala medier. Upptill marknadsansvaret har jag uppdrag i säljprocesser och samordnar och deltar på evenemang som Webbdagarna, Intranätdagarna, Smarta intranät med flera.


Webbstrateg

Oktober 2010 -April 2014

Under mitt uppdrag som webbstrateg i Halmstads kommun hade jag ansvar för extern webbplats, intranät och digitala medier där kommunen närvarade. Jag samordnade också det redaktionella arbetet bland ca 200 redaktörer. Under 2009-2010 hade jag också uppdraget som projektledare för Halmstads kommuns första webbaserade intranät. Därefter ledde jag arbetet med att införa sociala funktioner på intranätet.

Projektledare

Juni 2009 -September 2010

Under perioden projektledde jag framgångsrikt arbetet med en ny webbplats för Halmstads kommun som lanserades i maj 2010. Ledorden för den nya webbplatsen var användarvänlig, tillgänglig och enkel. Arbetet innebar bland annat en helt ny struktur och en optimering av innehållet med 90 %. Löpande utvärderingar med fokusgrupper säkerställde innehåll, utformning och användarvänlighet. Projektet innefattade också en väl fungerande sökmotor och ett högt tillgänglighetsfokus.

Webbkoordinator

Januari 2008 – Juni 2009

Som webbkoordinator vid Högskolan ansvarade jag för underhåll och vidareutveckling av Högskolans externwebb och intranät. Uppdraget innefattade också att vara rådgivare i den digitala utvecklingen vid lärosätet och vara stöd i kommunikationsarbetet på informationsenheten.

Webbkommunikatör

Augusti 2007 -Januari 2008

Under min tid som webbkommunikatör vid Högskolan i Halmstad arbetade jag som stöd till projektledaren med att ta fram Högskolans nya webbplats och intranät, parallellt. 

Mina kompetenser

Kommunikation

90%

Strategi

80%

Marknadsföring

80%

Design

70%

Copywriting

80%

Webb och mjukvara

Adobe Creative Suite

80%

Google Analytics

70%

SiteVision

90%

Wordpress

70%

Sociala medier

90%
Utbildningar

Medie- och kommunikationsvetenskapligt program

Fil. kand. med inriktning Strategisk kommunikation
Högskolan i Halmstad, 2005 – 2007

Nätverksdesign och datordrift

En yrkesinriktad utbildning med fokus på datorteknik och nätverk (Cisco).
Högskolan i Halmstad, 2004 – 2005

Medieprogrammet

3-årig gymnasieutbildning
Falkenbergs gymnasieskola, 1997 – 2000  

Säg hej!

Jag vill gärna höra av dig!