J ag heter Petter Knutsson. Jag är 30-ish strategisk kommunikatör (fil. kand. i media- och kommunikationsvetenskap), webbstrateg och marknadsförare för närvarande yrkesverksam som digital marketing manager på SiteVision.

Sedan 1997 har jag varit förälskad i internet och alla möjligheter det bär med sig.

Med idéer, kreativitet och engagemang som drivkraft brinner jag för att arbeta med kommunikation, webb och marknadsföring.

I drygt två år har jag jobbat som Digital Marketing Manager på SiteVision, företaget bakom ett av Sveriges största CMS. Där har jag byggt upp den digitala marknadsföringen från grunden med ett multikanalfokus. Jag är också evangelist med ett ben i utvecklingsprocessen och ett ben i säljprocessen.

Så vem är då jag? Jag är 34 år och bor i Falkenberg tillsammans med min sambo och våra två barn, Albert, 7 år och Iris, 4 år. Mina främsta intressen är matlagning, film, design och teknik.

I grunden är jag utbildad strategisk kommunikatör och har de senaste åtta åren varit yrkesverksam inom webb och digital marknadsföring.

Som erfaren webbstrateg genomsyras mitt arbetssätt av tre fokusområden;

Resultatet – produkten ska stärka affären eller verksamheten

 Användaren – produkten ska optimeras för kundens behov

 Tekniken – att använda tekniken på bästa sätt, och framförallt nyttja rätt teknik

Något jag är stolt över är min roll som kommunikationsansvarig i krisstaben i Halmstads kommun där jag lärde mig att under stark press kunna formulera mig, bryta mönster och tänka nytt. Jag var bland annat en av de kommunikationsansvariga under den stora hamnbranden i Halmstad 2012.

Med mig ombord får ni en mångfacetterat multiverktyg – oavsett om det gäller PR, en strategi för sociala medier eller en presentation av en ny grafisk profil för en ledningsgrupp.

Skulle du vara mer intresserad av mig och det jag hittar på kan du följa mig på Twitter, Instagram eller Facebook. Eller så skriver du en rad här så svarar jag snabbare än blixten.

 

Säg hej!

Jag vill gärna höra av dig!