Örnvik 500 CLX -04…


Båten från annonsen på blocket.se, kommer egna bilder senare.

Efter tjat i två dagars inlägg från mig har nu båten blivit köpt. Inte av mig i och för sig, men utav min far, men det spelar inte så stor roll. Jag och Rasmus står för båtplats och försäkring och får därmed lika mycket tillgång till den.
En riktigt bra båt för oss, den 75 hk starka motorn drar lätt både wake, vattenskidor och ring och den går mycket bra att fiska med också.
Nu är då frågan, var är bästa stället att köpa en wakeboard på? Har någon tips får ni gärna posta det i kommentarerna.
Eliassons Båtvarv i Varberg har kanske lite, men jag vet inte hur mycket eller bra grejer det finns. Surfshopen i Halmstad kanske har nåt, var inne på deras sida innan, men det var rätt så dyra grejer där… Även om jag åker mycket så behöver jag inte direkt några värstinggrejer.
Nog snackat om materiella saker.

2 kommentarer

Surfers Paradise i Vbg har. Men kan tänka mig att de ligger på samma pris som Surfshopen. Borde ju dock va rea nu efter sommaren va? Har Å:arna kvar deras gamla wake? Den jag faktiskt kunde åka på? 🙂 Sen tror jag lite att man får vad man betalar för, o även om du inte hoppar o gör volter nu så kan det ju komma, så köp slitstark o bra en. Tror det är en bra investering.

Min bror håller på en del med bilar o grejer o jag frågade om han skulle kunna laga en minicross o då sa han ja. Ifall du är intresserad. Men hör av dig via sms istället i så fall, så tar vi allt där. .y

Ja, jag skulle nog inte köpa någon skit, men hellre en bräda för 3500 än en för 6000 om du hajar.
Slitstarkt kommer det att vara, inga dåliga grejer för min del…förutom minicrossen då 🙂
Schysst att du kollat upp det, jag ska se över de uppenbara felkällorna på den först, får jag inte ordning på den då så hör jag av mig.
Längtar till sommaren…redan!