Ensam i stor stad…

Har precis kommit hem efter att ha jobbat i nio timmar. Eller jobbat och jobbat förresten, jag fick frågan om jag kunde köra upp ett gäng till operan i Göteborg och sedan köra hem dem igen och det gick jag med på… Problemet var att det inte var någon direkt idé att åka hem mellan turerna så jag stannade kvar. Inga problem att fördriva tiden där tänkte jag. Jävlar vilka problem jag hade med att fördriva tiden tänker jag i efterhand. För det första en otrolig rusningstrafik och ösregn när jag väl kommit upp, och att sen ha ett åbäke som en Mercedes Sprinter att släpa runt på i Göteborg gjorde det inte enklare.

Körde runt i nästan en timme innan jag gav fan i stan och åkte ner till IKEA i Kållered istället. Väl där undrade jag lite över varför jag åkt dit. Trots att jag är lite indrednings-intresserad tycker jag inte det är så otroligt roligt att besöka varuhuset ändå, dessutom inte ensam.
Blev en stekpanna och sex kaffekoppar. Roligt dock att lyssna på par som argumenterar mot varandra när det gäller vilka tallrikar eller gardiner de ska välja. Antar i och för sig att vi låter likadant när vi är där…

Passade på att besöka MacForum när jag var där uppe också för att pilla lite på Apple-produkter som man bara annars ser i tidningar och på nätet.
Jag kläcker härmed nyheten att jag ska bli MacBook Pro-ägare inom en snar framtid! Förhoppningsvis anländer den nästa vecka redan och jag kan nästan inte vänta! Idag var bara andra gången jag fick fingra på en i verkligheten och det är en fantastiskt läcker dator.
Med en sån kan kreativiteten inte annat än öka.

pork form har avslutat ännu ett projekt, bilskolan.net. Det gick mycket snabbt och smidigt att färdigställa det och jag är faktiskt väldigt nöjd.
Vi är även i slutfasen på ”Bildmakarn i Falkenberg”-projektet som blir riktigt jäkla läckert.
Snart har vi varsin ny dator, vilket förhoppningsvis kommer öka produktiviteten ännu ett snäpp.

4 kommentarer

Hehe, du kanske skall börja posta på tjuvlyssnat!! Kan tänka mig att ikea kan lägga ut en massa roliga gräl om riktiga bagateller om de vill!

Så du överger pcn? Skall bli kul o se macen iaf. vi hörs/ Daniel.