En nyckelpiga…

Här kommer ytterligare ett trivialt, rätt meningslöst blogginlägg men väldigt skumt. Jag hittade precis en alldeles levande nyckelpiga vid sängen. Hur konstigt är inte det? Flyga kunde han också, men inne ville jag inte ha honom (om det nu var en han?) så jag slängde ut han från balkongen. Förmodligen död snart. Tråkigt.
Men vad gör en nyckelpiga över vintern egentligen? Alla kan ju inte dö, för hur kan de då dyka upp till sommaren igen… De övervintrar förmodligen i någon lövhög.
Man hade kunnat skriva en massa om var jorden är på väg och vad som händer med klimatet eftersom man har en levande nyckelpiga inomhus i mitten av december men jag låter bli det 🙂
Två prickar hade han förresten. Är han två år då?
Jag slapp jobba på julafton. Yes! Juldagen tror jag ändå att jag vill köra men där fanns det chaufförer så det räckte men jag ska nog köra taxibil istället för buss vilket är betydligt lättare. Pengarna lär behövas…även om det finns risk för att tjäna för mycket. Hoppas inte CSN läser det här 🙂
Mors!