Premiär för pork.se!

Nu har Pork Form äntligen fått upp sin sida. Efter att jag och brorsan tog oss själva i kragen och började förra veckan ligger nu en riktigt läcker version uppe.
Vi har ju som kanske bekant saknat en hemsida tidigare, vilket är lite konstigt, rentutav dumt, för en grafisk byrå. Vi har valt att kalla oss en grafisk byrå numera eftersom vi även formger produkter som ska tryckas och jag hoppas att vi kommer få in lite sådana jobb också. För närvarande går det jättebra med flera pågående projekt. På hemsidan finns även länkar till projekt som vi redan har gjort som är värda en titt.
Gå in på hemsidan och ta en titt! Jag lovar er, den är läcker!


Med min helt nya underbara maskin är det en fröjd att jobba så det kommer att hända en del på hemsidan. Så besök lite då och då. Varför inte beställa något? 🙂

3 kommentarer

Om ni vill ha nån som korrekturläser så säg till. Jag är grym.
Dags att fixa ris o ros sidan på taxifalkenberg? Liten sån där pik.. 🙂 .y

Som informatör så är det jag som är ansvarig för det… Har en hel del korr-läsning och reportageskrivning i skolan. Vi kompletterar varandra på den punkten, jag o brorsan. Han jobbar mycket mer med design än vad jag gör, och jag skriver mer…
Ris/Ros på Taxis hemsida vet jag inte vad det blir med… Det är egentligen Rasmus projekt. Förmodligen kommer inte den tjänsten att finnas.