Första gången i år…

Sjukt längesen man bloggade nu. Så längesen att man nästan får dåligt samvete mot sig själv. Det som har blivit gjort vid datorn i mellandagarna är mest den där broschyren jag skulle göra om grafisk produktion. Jag postade den till läraren igår, så nu är jag fri i en vecka, skönt. Brorsan var supersjysst o skrev ut den åt mig på Grafika, bra att ha kontakter. Jag är så jäkla nöjd, inte med texten men med formen. Logotypen tycker jag blev väldigt ”koncernaktig” och färgerna passar också bra. Den blev rätt snygg ändå. Här är några smakprov, egentligen är den 16 sidor men det blir lite för många bilder att lägga upp tycker jag…

Förstasidan i broschyren

Ett uppslag som handlar om bildproduktion till vänster och tryckfärger till höger
Ett annat mittuppslag, det jag är mest nöjd med. Tycker det blev väldigt effektfullt med kvinnan som står och pekar på en whiteboard och texten vid hennes ben.

Nog med Informationsproduktion. Nyårsafton var rätt så lugn och skön med middag hemma hos våra vänner Daniel och Ulle. Fick träffa ”min” katt vilket alltid är roligt. Vi hade ju ”lilla” (egentligen är han en tiger i miniformat) Obelix boende hemma hos oss förr, men han var för stor och för vild för att bo i en lägenhet på 65 kvadrat så han fick flytta ut på landet istället, så nu bor jättebra han med en massa andra kattkompisar och papegojor.

Här är han, galningen. Han är inte liten alltså…

Vi hittade även två gamla Thunderking hemma hos Ulle på nyårsafton och jag blev lyrisk. Minns ni dem? Vilka jäkla bomber alltså! Saknar dem. Man är ju lite pyroman/pyroteknikerfreak 🙂 Tyvärr går det ju inte att få tag på sådana längre… De ansågs väl för farliga. Hursomhelst så ville vi göra något mer än att bara bränna av dem så vi kom fram till att vi skulle spränga Daniels gamla dator. Kul idé tyckte man med några öl i magen 🙂
Här är en liten filmsnutt från YouTube från galenskapen. En liten disclaimer dock för min ruggiga fylleröst och alldeles för exalterade tonläge…. Men det var rätt så kul ändå. Kraftiga grejer det där.

En epok går i graven i Falkenberg. Lusthuset som man spenderat så många sportlov och fjortisdiskon i rivs till förmån för en finare hall. Den har alltid funnits där, men den kommer inte att bli saknad. Falkenberg behöver en bättre evenmangshall, inte en som ser ut som ett halvt koppargrönt rör.