Victoria, ditt pucko…

Kollat lite på Ett Herrans Liv med Victoria Silvstedt. Hon är inte riktigt frisk!

Några citat från intervjun:

Filip: Vad jobbade din pappa med?
Victoria: Han var en sån här….whats it called on swedish…..auuummm….UNIVERISITY TEACHER!

Filip: Har du en pistol?
Victoria: Min man har det, en big gun, han har den in the closet.

Fredrik: Har du nån gång funderat på att ta ditt eget liv?
Victoria: Nä, tyvärr inte. (VA? Synd?)

Vad handlar det om? Är hon ruggigt obegåvad eller är det något medvetet hon gör för att på nåt konstigt sätt reta folk? Tror på det förstnämnda tyvärr. O detta konstanta viftande med hår och händer. Hon må ha ett snyggt utseende enligt många, men när man ser henne i intervju-situationer så blir det motsatt effekt. Åtminstone hos mig. Fast jag sitter i och för sig och tittar på programmet ändå. Varför gör jag det. Jag blir ju bara irriterad. Jag byter kanal. Orkar inte.

Hon hade lätt platsat in i befolkningen om 500 år. Åtminstone om man relaterar till filmen Idiocrazy, med Luke Wilson, som jag tittade på häromdagen. Luke som spelar huvudrollen vaknar upp år 2505 och upptäcker att han inte längre är den medelamerikan han en gång i tiden var. Han är numera världens smartaste man och resten av befolkningen har fallit offer för kommersialismen och sopor täcker hela världen. De Gatorade istället för vatten och tittar på meningslösa tv-program i stil med Jackass hela tiden. Rätt kul film med rätt tunnt manus. Kan vara kul att se såna filmer ibland.

Litet bonuscitat från Filip som de själva uppmärksammade:
Lars-Åke Wilhelmsson: Vad gör ni?
Filip: Vi är Acon & Bägg med Victoria Silvstedt (menade givetvis Bacon och Ägg)

Jobbar 19-24 idag. En måndagkväll på Taxi Falkenberg efter nyår och jul är inte direkt stressig. Just nu sitter jag hemma o kollar på tv och bloggar…på arbetstid! Gött 🙂 Lätta pengar.