Ett litet bo till min Macbook Pro…

Nu funkar det inte längre att låna brorsans datorväska. Jag måste ha en egen så jag beställde precis en Axio Fuse 06 från Apple Store. Vårt företag fick tillbaka på momsen så då får man ju spendera pengarna 🙂
Dyr som attan men garanterat värt det. Här kommer min Mac att trivas som bara den. Läckert sparsmakat formgiven på utsidan och snyggt röd på insidan. Dessutom lite hårdare skal så att datorn ligger skyddat.
Ytligt värre att skriva om en datorväska men det är min blogg 🙂

Slimmad och strömlinjeformad om man nu behöver det. Dessutom designad av Bob Haro, BMX-proffset. Fast det kanske inte så många känner till. Han gör snygga cyklar iaf.

Små smidiga fack att ha sladdar och andra grejer i. Kanske en iPod om jag nu blir ägare till en sån. Annars får man plats med en massa annan elektronik.

Nu väntar jag bara på leveransen från Apple Store. De kan vara sega som attan som jag skrivit om innan (kolla december 2006) men de är i princip de enda som säljer snygga datorväskor och jag orkade inte leta runt mer. Dessutom skickar de med UPS vilket hade varit en fördel om man varit pensionär, arbetslös eller sjukpensionär eftersom de bara levererar dagtid och dessutom är så specifika…not! med sin leveranstid. ”Vi kommer mellan 9-17. Bra?

Lite seg idag efter en heldag på Ringhals som jag skrev om igår. Det börjar bli väldigt mycket att göra nu. Vi kom fram till att vi trots allt behöver göra en egen analys av vad allmänheten i Varberg tycker. Något som vi tidigare inte räknat med att göra eftersom det finns en opinionsmätning redan. Så om någon inte har något för sig och är uppe i Varberg på måndag så får ni gärna hjälpa oss med att intervjua folk 🙂 100 pers minst är målet.