Jag har fått ett jobb…

Förra veckan fick jag reda på av en lärare på skolan att han lämnat mitt namn till informationschefen på Halmstad Högskola. De hade brist på personal och behövde få hjälp och då hade tydligen mitt namn dykt upp. Jag blev helt ställd. Så jäkla kul! Och vilken möjlighet att få riktig erfarenhet!

Idag var jag på mitt första möte på informationsavdelningen på våning sex i Trade Center och det var bara att sätta igång på studs. Första uppdraget är att formge katalogen till Utexpo 2007, en happening där studenter visar upp diverse examensarbeten. Imorgon ska jag börja skissa på layouten och göra några platsannonser. Informatörer, håll utkik i tidningarna HP, GP och Sydsvenska Dagbladet på lördag respektive söndag! (ett litet tips)

Har inte riktigt hunnit smälta detta ännu. Det är som sagt en riktig chans. Hoppas det kan växa till något mer långvarigt. Än så länge är det projekt/vikariat-anställning på timbasis.
Även om det inte skulle leda till en anställning så är jag en erfarenhet rikare.

Ett plus är att jag får jobba i Mac-miljö så där känner jag mig hemma 🙂

1 kommentar