Om 10 timmar är vi på Kreta…

Och det ska bli så jäkla skönt. Säga vad man vill om charter men det här blir en semester då jag bara ska vila efter skolan och innan sommarjobbet. Jag tänker inte göra mer än att på sin höjd sätta mig på en vespa och dra runt ön för att se på något som kanske kan vara av intresse. Något är det ju som lockat alla dessa turister i flera decennier. Har aldrig varit på Kreta så det kan bli kul att se vad det handlar om. Dessutom ska vi inte åka till något jobbigt jäkla fjortisställe med nattklubbar var femte meter och inkastare varannan. Förhoppningsvis i alla fall.

Igår hade vi vår slutpresentation av vårt projekt och det gick väldigt bra (som vanligt om man ska vara lite väl stolt :)). Känns alltid kul när ens arbete uppskattas. Projektet handlade om Ringhals externa miljökommunikation och innefattade 15 veckors mer eller mindre hårt arbete och nu är det över. Nu väntar sommarjobb på Ringhals för att sedan köra en C-uppsats till hösten, förhoppningsvis kombinerat med jobb på informationsavdelningen på HH.

Snart åker vi. Så jäkla skönt! Ska bara klara av ett affärsmöte med två kunder till pork först.