Rapport fran poolkanten…

Nu sitter man har vid poolkanten med en Bacardi Breezer i handen. 30 grader varmt och bara sa jakla skont att vara pa en helt vanlig semester(1). Vi ar just nu pa Kreta och orten Platanias. Semestern(2) ar precis det som behovdes just nu. No fuzz, bara vila. Trots att det ar semester(3) har jag lyckats fa tag pa en laptop. Internetaddictive kanske man kan kalla det men sjalva huvudpoangen med att hyra en var for att kolla resultatet fran projektet vi har arbetat med hela varen. Sunkigt att tanka pa skolan, tanker ni. Nej inte sa egentligen. Mest nyfiken pa om man lyckats sa bra som man tror. Men resultatet har fortfarande inte kommit. Sa da far man blogga istallet. Aven om man saknar bokstaverna a, a, o.

Att vara pa ett stalle som det har, alltsa Kreta och Platanias, ar gott. Vadret ar ju bra och det ar gott att bada och bara relaxa. Men sen ar det grejer som inte ar fullt sa bra. Maten, som nu grekerna ska gora sa bra, ar inte sa bra. Jag ar vid det har laget less pa Souvlaki and fries, Calamares och Chicken toast. Haromdagen gjorde jag ett forsok att ata nagot annorlunda och det slutade i katastrof. Bestallde en ”Risotto Di Mare” som tydligen skulle vara en risotto med ”seafood”. Vad jag fick in var en sunkig rora med seg blackfisk och konstiga musslor. Tva seafoods som jag inte direkt tycker om. Jaja, maten ar sallan bra pa sadana har stallen. Men olen ”Mythos” ar riktigt god att dricka i solskenet. Och hotellet vi hamnade pa oversteg alla forvantningar.

Igar fick jag den alldeles stralande iden att ga ner till en lite svagare solfaktor, det vill saga 6 istallet for 12. Ingen bra ide. Aven detta en anledning till att jag sitter i skuggan och skriver. Jag ar lila kanns det som och riktigt vandstekt.

Idag ar det torsdag och det ar tva dagar kvar efter denna pa semestern(4). Kanns som att man hade kunnat vila en vecka till faktiskt. Detta var ett ”semi-resdagboksinlagg”. Jag har inte sett nagra elefanter, jag har inte badat med delfiner, jag har inte bott i en by dar det inte finns nagon el och jag har inte tagit dykcert. Daremot har jag verkligen vilat upp mig efter skolan och infor jobbet i sommar pa Ringhals informationsavdelning. Bara riktigt, riktigt, RIKTIGT skont med semester(5). Hej!

1 kommentar

Fan ni verkar ju ha det bra, trevligt! Idag har jag o Kalle varit på havet och fiskat. Jag ljuger inte när jag säger att vi drog upp 80 – 100 fisk. (tappade räkningen vid 40) Typ 20 riktigt fina makrillar och resten tork. Båten går fint som satan så nu får det bli lite wakeboard när du kommer hem. Simma lugnt, skepp ohoj!