Fan, borde egentligen plugga nu istället för att sitta här och snacka skit…

Skolan är just nu mest ett virrvarr av teorier som jag egentligen inte bryr mig så mycket om. Innehar just nu inställningen att jag bara vill ha det avklarat så att jag kan börja mitt nya liv. Den här teoretiska världen är inte riktigt min grej. Visst kan det vara intressant ibland, men det känns som att de förutsätter att vi ska bli forskare allihop. Men fine, C-nivå är C-nivå och man får väl bara ta detta som ett nödvändigt steg på vägen. Att läraren kanske inte besitter den sortens pedagogik som en person som jag med någon sorts semi-ADHD behöver är en sak för sig. Tacka vet jag lärare som varit ute i ”verkligheten” och kan anknyta teorierna till något vettigt.

Jobbet flyter dock på som bara den och det är riktigt trevligt att smita upp till mitt lilla utrymme och få vara inblandad i ett så stort projekt som detta är. Jag tror att alla högskolans studenter kan se fram emot en mycket användarvänligare och snyggare webbplats.

Idag har jag lyssnat på M.I.A:s och Kanye Wests senaste plattor och de var jävligt sköna båda två. M.I.A har jag gillat sedan hennes första skiva, men jag har haft svårt för musik som tillhör Kanye Wests genre, om nu typ 50 cent tillhör den kategorin. Gillar hip-hop, men inte den sortens hip-hop med en massa stön hela tiden och rappande om bitches n’ beamerz. 50 cent är verkligen asdålig! (skönt ord att använda när man ska vara utbildad i det skrivna språket va?:)) Musikrecensioner (detta var ju inte riktigt en recension, utan snarare ”detta är bra, detta är dåligt i min bok”) är inte min grej, men just idag när jag hört två bra album var jag tvungen att tipsa.
Rekommenderar båda två:
M.I.A – Kala
Kanye West – Graduation

M.I.A – Jimmy (känner igen stråkarna, varifrån vet jag inte men det är någon skön typ rysk influens känns det som)

Kanye West – Stronger (lite sliten låt just nu kanske, men samarbetet med mina favoriter Daft Punk är helrätt!)

Just det ja, plugga var det. Äh! Gör det imorgon kväll…men…då är det ju fredag! Då ska man ju inte plugga. Jag gör det i helgen, vilket egentligen betyder att inte kommer att göra det då eller. Det ordnar sig ändå i slutändan. Har ju gått bra hittills 🙂