Fran on med en resort dopt till ett Nintendospel till civilisationen…

Nu ar vi tillbaka pa Koh Chang igen och det blir har vi bor de sista fem dagarna innan det bar av till Bangkok. I morse hoppade vi pa en speedboat for att komma tillbaka hit och det kandes finfint eftersom det halverade restiden.

Tyvarr gick det vagor… Och Helena gillar inte vagor (aven om det ser ut sa pa bilden)… Det gjorde inte jag heller efter gardagens buckets pa Sunset Village dar det vankades fullmoon-party. Vi var dar tillsammans med nagra vanner vi fann pa Monkey Island och det var mycket trevligt. Vi akte pa flaket till en supertrimmad gammal cheva i bara manljus och det var sa starkt att det kandes som gryning.

Rena rama hippiestallet hade stallt till med varldens kalas och det kandes bra att avsluta en mycket trevlig vistelse pa Koh Mak med det. Visserligen blev man erbjuden diverse mer eller mindre olagliga substanser men det blev inget med det. Det rackte med haxbrygden bestaende av Red Bull, Samsoong (Thailandsk rom) och Coke (Coca-Cola alltsa ;)).

Pa partyt pratade jag med bartendern som jobbar pa Monkey Island och det visade sig att aven han var webbdesigner till yrket! Riktigt kul och vi utbytte adresser med varandra. Vem vet, kanske kan man frilansa nagra manader i Thailand! Till detta hor nyheten att jag har fatt jobb! Nagot jag har fatt reda pa nu medan jag varit pa semester. Jag har fatt fortsatt anstallning pa Hogskolan och jag borjar sa fort jag kommer hem. Ett ars vikariat som webbkoordinator passar som handen i handsken for mig.

Har ar lite bilder som uppkopplingen pa Koh Mak inte riktigt pallade med:

Vart boende pa Monkey Island. Var bungalow syns rakt fram.

Utsikt som jag kunnat sta ut med resten av mitt liv.

Solnedgangen funkade fint pa Koh Mak ocksa.

Pa fullmoonpartyt igar fick man spela(skaka?) Maracas gratis. Har tillsammans med Fluchen, en snubbe vi traffade pa Monkey. Ser lite for glad ut eller?

2 kommentarer

Herregud! det ser ut som om ni har det bra. Njut! vi längtar tillbaka……. ute regnar det termometern visar 2° och kl 16.00 börjar det mörkna. Vi börjar vänja oss vid Sverigetiden nu, men pratar redan om vart vi ska resa nästa vinter. Det är tre veckor till sportlov, hoppas att det blir lite Norefjäll. Nu ska Lasse gå till Klitterbadet, han ska fortsätta sin vattengympa där. Jag åker till mamma istället. Nästa vecka ska jag ta tag i mitt liv!
Ta det lugnt med bucket, man vet aldrig….
Puss å kram mam

Grattis till jobbet P!
Njut allt vad ni kan sista dagarna och ta gärna med solen hem så får gärna våren börja i förtid!!!

Ska bli kul o ha er hemma!

D&U.