Fran potatismjol pa stranderna till 50-arsfirande pa Koh Chang…

Resan fortsatter och vi akte fran Koh Samet den 11 januari till Koh Chang dar vi aterigen motte upp vara foraldrar. Mamma fyllde 50 ar den 13 januari och det firade vi givetvis stenhart med tarta och champagne tidigt pa morgonen och en fin middag pa kvallen.

Koh Samet hade sin charm med sina snovita strander men Koh Chang verkar riktigt bra ocksa. Dessutom har vi ett alldeles stralande lage pa vara bungalows, alldeles vid stranden. Oppna dorren och ogonen pa morgonen och du har havet 20 meter nedanfor dig.


Det ma vara turistigt men idag gav vi oss ut pa en elefanttur pa pappas indradan. Det var faktiskt ratt sa spannande att sitta pa ett sa stort djur. I slutet av turen fick vi ta oss ett dopp tillsammans med elefanterna (Iofs tillsammans med en massa elefantbajs men det gor inte sa mycket, de ater ju bara gras o sockerror).

Kommer mer bilder sa smaningom, sa rutten lina har ocksa. Vi hors!

P & H

1 kommentar

Hej!

Kul att läsa några rader & se bilder från paradiset 🙂 Låter underbart!

Hälsa alla!