Rapport fran paradiset…

Vi befinner oss just nu pa en o strax utanfor Koh Chang som heter Koh Mak. On ar helt otroligt lugn och allting gar med en tredjedel av normalhastighet kanns det som. Men vad kan inte vara mer passande? Tyvarr delar nog hela on pa en 56K-modemlina sa det blir inga bilder harifran dessvarre. Nu har jag nog klagat pa internetuppkopplingen i samtliga mina inlagg hittills men for att vara beroende av internet surfar jag otroligt lite har vilket bara ar skont. Kanske kommer jag tillbaka som en rehabiliterad manniska…

Hursomhelst, vi bokade boende pa Koh Chang eftersom vi som vanligt ville vara forvissade om att vara garanterade boende. Det kostade 1800 baht/natt, vilket kan ses som maxnivan for boende i var ”resebudget”, men det var det vart! Bungalown ar den lyxigaste hittills och ligger sa nara stranden som den kan gora. Nar vi ar tillbaka pa Koh Chang lagger jag upp lite bilder.

Som substitut till bilder kan ni spana in vart boende, dopt till Nintendo-inspirerade Monkey Island pa denna lanken http://www.monkeyislandkohmak.com/monkeyisland/index.html (som vanligt design anno 1997)

Mer om ”finlandsfarjan” (som tydligen var ett amerikanskt skepp egentligen) kan ni lasa om har http://www.grandlagoona.com/

Nu ska jag ta mig ett dopp i knallblatt vatten… Hors om ett tag.

2 kommentarer

Hey!

Gött att ni är på Monkey…där e det ju gratis internet så då kan du sitta i lugn och ro (tyvärr fungerad det lite sporadiskt när vi va där) Vår bongalow va helt ok, som tur va stod den under ett träd hela dagen så då funkade det att inte ha AC…det är bungalown närmast stranden längst bort från receptionen… =)
Hur länge ska ni vara kvar där och hur går resrutten sen? Jag noterar i min kalender att ni är back in sweden den 31 jan. Så då får vi boka in en kväll efter det… Det hade varit grymt kul att resa ihop nån gång i framtiden! KRAM till er båda /elin

Hej älskade P o H!
Nu är vi hemma i kylan! Vi har båda överlevt första arbetsdagen men skulle gärna vara nere hos er. Kho Mak låter helt underbart, o stanna där så ni verkligen får ta till er lugnet. Tiden går fort och snart är ni i vardagen igen. Jag letade efter sandaler i Bangkok, såna som Hellen köpte men hittade inga. Skulle ni hitta i st. 38 så köp till mig så betalar jag förstås. Nu har vi 5° snålblåst och mörkt halv fem. Det kommer att bli en tidig kväll….
Vi hörs av! Älskar er! Mam