Sista dagen på Koh Chang…

Snart ar det storstad som galler. Idag tog vi sista doppet i thailandskt vatten, i alla fall for nagot ar. Jag aker tillbaka hit vilken dag som helst kanns det som. De senaste fyra natterna har vi spenderat pa Royal Coconut, nagot som later kungligare an vad det ar. Vi fick tag i en bungalow skitbilligt (700 baht per natt, 140 kr, med SPOLtoalett och flakt), men tyvarr bakom en byggarbetsplats dar de kapar kakelskivor med vinkelslip till de nya bungalowsen fran kl 07.30 till 22.00. Skitsamma, det ar ju billigt men jag har flera ganger velat ga fram till dem och visa hur Martin Timell gor med sina kakelplattor. En liten risp och *klack* sa gar den av. Inget ovasen. Inget obehag. Horselskydd o san skit bryr de sig inte heller om. Stackare!
Desto battre blir det daremot i Bangkok. Idag ringde vi och bokade rum pa First Hotel. Vi fick tag pa ett deluxe room for 2500 baht per natt (motsvarande 500 kr) for bade mig och Helena. Vi tog i lite extra eftersom det bara galler tva natter och att det da kan passa att bo lite standsmassigt. Vi lamnar Koh Chang med blandade kanslor. Vi har haft det otroligt bra har. Vi har haft jattefint vader VARJE dag och vi har bara njutit. Men efter 3 veckor pa playan kan man det dar och langtar pa nagot konstigt satt hem litegrann. Eller atminstone till lite mer liv som i Bangkok. Vi ar hursomhelst jattenojda med var semester och kommer tillbaka till Sverige som nya, men mojligtvis lite trotta manniskor.

Fried Shrimps with Cashew nuts gar alltid ner trots en mindre matforgiftning 🙂

 

Det jag gillar mest med restaurangerna har ar golvet. Gar knappast att klaga pa!

 

En favoritbild som jag inte lyckats fa upp tidigare. Morsan i ett hangelscenario med en elefant. 50 ar och en dag gammal 😉 Inte elefanten alltsa, mor min.

1 kommentar

Hej P!
En sån underbar bild på mitt ”hångel” med elefanten! Jag är så glad att ni haft det bra, och kommer hem utvilade med en massa kul saker framför er! Vi hjälper er gärna med att flytta, när det blir dags! Vi hade en kul fest i lördags. Nu har vi veckan framför oss, det är kul att ni kommer hem vi ses på torsdag? eller är det fredag. Kramar mam