Taxfreesprit pa Finlandsfarja i Thailand?

Igar var vi pa skummaste stallet jag sett hittills i Thailand, och med det de konstigaste granderna i Bankok inraknat. I sodra Koh Chang har de gravt ut en bukt dar de pa riktigt kort in en begagnad Finlands(!)farja och sedan tappt igen halet.


Det kostade 150 baht/pers for att overhuvudtaget fa komma in och kolla laget, vilket vi tydligen kande oss beredda att betala. Dar ligger skeppet och agerar som hotell. Runt farjan ligger det ett stort omrade som ar som en resort dar man kan hyra andra hus som aven de ser ut som batar och ligger i en damm. Det kandes markligt mycket turistigt att vara dar, men nu kommer det skumma… Det var inte en jakel dar! Forutom personalen da… vilka var hur manga som helst. Vi gick in pa baten, allting var pryldigt i ordning och valstadat, men inte en rost hordes. Vad handlar det om?
Utsikten fran ovre dack, aven detta helt folktomt.

Nar vi fortsatte ut pa omradet var det likadant dar. Pa stranden lag 3 turister och det ar ingenting for ett sa stort omrade. I strandrestaurangen hade de laddat upp med dukade bord for hundratals gaster, men det fanns ju INGEN DAR!

Hursomhelst, nu har mor och far lamnat oss och akt hem till kallare breddgrader. Vi har lamnat den lyxiga bungalow:n som pappa i nagra dagar forsett oss med och bor nu i ett rum bakom scenen pa storsta utestallet pa White Sand Beach, men det ar helt ok och billigt. Vi blir kvar i Koh Chang nagra dagar till innan vi drar ut till en mindre o strax utanfor, Koh Maak eller vad den hette.

Forra stallet hade pool… det har vi inte nu langre. Fast det behovs inte anda.

Nu fortsatter vi ha det gott i solen. Hors snart igen.

3 kommentarer

Creapy. Verkligen. Som en skräckfilm nästan. Har du fler foton därifrån? Hade vart kul att se.

Härligt med sol. Den har faktiskt tittat fram lite här med, men nu säger de att det ska bli storm i helgen. Ett Vesslunda utan el o vatten i två veckor låter som en härlig favorit i repris.. 🙂
Gudrun, bring it on.

Uppdatera mer! /Den rastlöse y

Åååh va härligt…
Som ni redan vet längtar jag tillbaka till Thailand varje dag.
Kooh Mak, där va jag och Andreas också…vi bodde på Monkey Island…600b för en bungalow med fläkt. Vi diggade det stället, det va soft och go stämning. Ni har säkert redan bokat, men om inte är det ett bra tips.
Reser ni med Klara och Rickard nu? När är det dags för er att komma hem igen? Fortsätt njut! Här hemma ska det bli storm i helgen! KRAM

Ja visst ar det harligt! Vi har precis bokat en resa till Kooh Mak! Och dessutom bungalow pa Monkey Island! 🙂 Vi bokade dock de lite dyrare bungalowsen for 1800 baht per natt… Kanske dalig affar, vet inte annu 🙂 Vi kommer hem den 31 januari. Da far vi pa allvar ta och ses och utbyta lite resinformation 🙂 Smiley igen… Men man blir glad av att vara i Thailand. Ses snart. Nu ska vi parta lite

Och Y. Visst verkar det som taget ur en skrackfilm! Du ska fa se fler bilder, men jag laddar upp nar jag kommer hem. Gar sa sjuuuukt segt har och jag vill ju inte spendera hela semestern pa ett internetfik 🙂