Yes Mr. Prasit, I am a Taxi Driver in Sweden…

Redan nu ursaktar jag for eventuella klassiskt trakiga turistbilder som kan forekomma i inlagget. Da har vi landat i Thailand och har lika svart att skriva a, a och o som alla andra har pa stallen som resdagboken. Resan gick alldeles stralande med inga forseningar och trevliga manniskor hela vagen. Nar vi kom till hotellet i Bangkok mottes vi av mor och far som samtidigt var dar. Mycket trevligt eftersom vi inte traffat dem sedan innan jul (ja, vara foraldrar akte ifran oss barn och lamnade oss hemma sjalva :))
Det gar sa sjuukt segt pa Internet-cafeet sa vi far se om det blir nagra bilder overhuvudtaget… Nu sa, here we go!
Helena och jag pa ett shoppingcenter i Bangkok. Blek och fet ar man men vad kan man gora at det… Trana och sola antar jag men nagot sant har det inte funnits tid till…hittills.

Sjukt mycket trafik i Bangkok sa har ville vi inte stanna just nu. Forst sol… sen shopping.

Vi fick tag pa en mycket trevlig taxichauffor utanfor Hotel Opera i Bangkok vid namn Mr Prasit. Det var en av de trevligare taxichaufforer jag traffat och da har jag jobbat som taxichauffor i 5 ar… Kanske sager nagot om servicenivan i Sverige…. Han trodde mig dock inte i borjan eftersom jag sag ut som en ”business-man” 🙂 Kanske ocksa sager nagot om Sverige, vad vet jag.

Helena och min kollega Mr. Prasit.

Efter Bangkok blev det tre timmars resa soderut till farjelaget mot Koh Samet dar vi befinner oss just nu. Farjan ut dit gick i sakta mak med en gammal dieseldriven flotte-liknande sak.

 

Helena och jag pa baten pa vag till Koh Samet.
Det var allt jag pallade med nu med den har ruttna linan. Att de inte kan ha optisk fiber har alltsa… 😉
Hors snart igen.
/Petter och Helena.

4 kommentarer

Oh fy fan vad ni verkar ha det gött där nere. Jag är grymmt avis och önskar att jag hade kunnat följa med! Kul med ett blogginlägg också! Ha det gött där nere, det skulle jag haft!

Perfekt tempo på uppdaterandet. Fortsätt så. 🙂

Låter som ni har det bra. Förstår att ni lämnade Bangkok, smutsig o äcklig stad. Inte ens shoppingen väger över.
Fast jag är ju uppvuxen på landet, kanske är därför jag tycker så. 🙂
.bonnay

Uscha. Fy vad härligt ni ser ut att ha det. Själv lämnade jag uppsatsen flera dar försent och fick ett arbetsseminarium. Träffar du två tjejer från Växjö som heter Carro å Jonna så hälsa från mig. De åkte exakt samma dag som du!!
Ha det fiiint! Kram Fia

Ååååååhhhh fan va jag längtar tillbaka!!!

Vi har ju varit hemma i 2 veckor men jag längtar tillbaka varje dag. Jag vet inte hur er resrutt ser ut men Koh Samet var helt klart vår favorit. Koh Chang var inte lika bra och öarna runt omkring där är fina men vääldigt lugna. Hur länge ska ni vara borta? Vi måste ses när ni kommer hem! Ha en underbar resa! KRAM