Det är på konferens allting händer…

Befinner mig just nu på ett helt OK singelrum på Clarion Collection Hotel Etage i Västerås. Macen med? Givetvis! Dessutom trådlös uppkoppling till nätet gratis. Me like. 

Jag är på min första konferens på min nya tjänst och det känns hittills mycket bra. Konferensen börjar i och för sig inte förrän i morgon men åkte upp redan idag för att slippa gå upp svintidigt på morgonen. På konferensen träffas webbansvariga på högskolor och universitet från hela Sverige för att utbyta erfarenheter och utveckla sin kunskap om webb i allmänhet.
Är det då på konferenser allting händer? Nja, skulle inte tro det. Får man tro sexspalter i Amelia så är det ju där affärskvinnor släpper loss, får en upplevelse med någon främmande man,återvänder till sina slitna äktenskap som efter upplevelsen får en explosiv gnista igen och sedan skriva in till tidningen för att fråga om de gjort fel. ”Allting är ju så bra nu…Det känns så fel men samtidigt så rätt, bla bla bla.”
Nä, konferenser är till för att utvecklas på sitt jobb, inte för att utforska något annat, vad det nu kan vara. Så du kan andas ut Hellen. Kanske återkommer i morgon. Jag har ju trots allt WLAN till min Mac på hotellrummet 🙂