Just det… Vi bor ju i en ny lägenhet…

Det har varit hetsigt ett tag nu (verkar alltid vara det) vilket gjort att jag glömt nämna den nya lägenheten på bloggen. Så idag tog jag fram kameran och knäppte några bilder, vilka i sedvanlig bloggprostituerad ordning får tala för sig själva, förutom några få kommentarer här och där. Nu är det inget Playboy-mansion vi har flyttat till så det är inte så många bilder heller.

Taget från hallen där man ser köket till höger och längst bort vardagsrummet.

 

Nyrenoverat kök med allt i rostfritt. Inklusive diskmaskin! Yes!

 

Ordning och reda redan. Allt hamnade på plats rätt så snabbt. Ny tv-bänk, nytt soffbord, ny matta och ny tv. Rätt gott att förnya sig när man flyttar.

 

Bara satelliterna kvar att sätta upp. Väggarna i stenhård betong har fått mig att avvakta eftersom det är så jävla jobbigt att borra o plugga o greja, inte minst för ett par små högtalares skull.

 

Sist men inte minst det lite freakiga badrummet med medaljongtapeter och svart golv som glittrar (det var så när vi flyttade in). Men jag börjar vänja mig och tycker nästan det är lite coolt och en fräsch duschkabin är välkomnat.

I övrigt så har vi ju också ett sovrum som man skymtar på någon av bilderna men något privatliv får man väl ha ;). Jag har även fått ett lekrum, som jag inte får kalla så för de högre instanserna, kan väl kalla det ett… kontor tills vidare. Kommer väl någon bild på det också kanske. Och Hellen har äntligen fått sin Walk In Closet, inte heller denna på bild men det är mest kläder på en stång så det är inte så intressant att se.

2 kommentarer

Hej! Ser fint ut i er nya lägenhet 🙂 Blir nyfiken på soffbordet… Vart har ni köpt det?

Ha det bra!

Hej Kusin! Kul att du tittade in här. Soffbordet har vi köpt på Fynda i Falkenberg. Gillar egentligen inte deras grejer men det här var faktiskt riktigt snyggt, och funktionellt. Övre delen på soffbordet kan man vrida 180 grader så man kan få ett avlångt bord om man vill.