Das Boot 2008 och lite Yes! Yes! Yes!

Igår sjösattes båten inför sommaren 2008 som kommer att bli the summer of Petter. Ni som kollat lika mycket på Seinfeld som jag känner kanske till begreppet. Om inte kan ni läsa mer om det på Wikipedia (den sajten har fan lite om allt!).
Det kommer nog att dröja lite innan man helt avslappnat kommer att utföra proceduren på bilden ovan med tanke på vattentemperaturen men det var precis lika befriande som senast att bara köra båten. Ruggigt fräscht med båt!

Idag fick jag ännu ett brev från CSN. Ni som inte läst storyn om vad skulden på 11 500 spänn handlar om hittar den här. Skulden, som för övrigt var felaktig, orsakade sådan frustration att jag satte mig och skrev en överklagan med en gång. Till en början var brevet inte skrivet på något direkt vänligt sätt men när jag lugnat ned mig lite fick jag ordning på terminologin. Jag formgav brevet så det skulle se lagom formellt och statligt ut med korrekta hänvisningar till beslutsdatum och så vidare… och det gick fan vägen! De har numera justerat skulden så att den endast är på 1300 kronor. Känn på skillnaden, 1300 sek…11 500 sek…mmm. Och dessutom behövde jag inte hålla på att laja med att skaffa fram gamla lönespecar och grejer från 2006. Inte helt lätt kan jag säga. Hur som helst, nu känner jag mig nyrik och ska snart äntligen slå slag i saken och köpa mig en Fatboy, en modern variant av den gamla klassiska saccosäcken.