båtlyft, pizzabutik(?) och en jäkla massa bränsle…

Tråkigt nog en kronografiskt ordnad punktlista för att sammanställa helgen:
  • Fredag – inget vidare intressant hände. Såg ”Fool’s Gold”, en film som för övrigt lämnar skitmycket kvar att önska. Åt hemmabakad pizza som i och för sig smakade bra, men som inte riktigt kan mäta sig mot pizzarestaurangens (varför kallar vissa det pizzabutik? Man går väl inte och väljer och vrakar bland pizzor på galgar och hyllor? Det är en butik för mig)
  • Lördag – Lyfte en båt. Pappas kompis har en ruggigt fin Nimbus Nova 33 med dubbla Volvo Penta 260hk. En riktigt fin båt. Bild på den nedan. Dricker dock 60 liter bränsle i timmen och tanken rymmer 600 liter. Det vill säga att man bränner en tank á 8400 sek på tio timmar. Hmm… Längtar ändå till den gången jag får åka på en tur med den.
  • Lördag får en punkt till. Lite kalas hemma hos oss med fotboll, öl, nypotatissallad och Wii med tillhörande spel. Bowling är ett simpelt nästan lite uttjatat spel men som ändå framkallar riktig känsla hos mig (se bild nedan). Dessutom Guitar Hero och komjölkarspelet (som Helena kallar det, Rayman and the Raving Rabbits eller vad det heter).
  • Söndag – Hjälper syster med hennes nya MacBook (jodå, nu är 80 procent av familjen Mac-användare, bara farsan kvar). ”Provcyklar” till nya stationen i Falkenberg eftersom det är därifrån jag åker till jobbet imorgon och jag går alltid upp i sista sekund så därför behöver jag veta hur lång tid det tar. Jäkla tur jag kom på det! Tänk att stå på perrongen vid den gamla stationen och undra varför det inte kommer några tåg och var alla andra människor är. Slötittar på ”Charlie Wilson’s War” som jag stänger av efter hälften eftersom en film om amerikansk utrikespolitik på 80-talet inte känns helrätt denna söndag, eller överhuvudtaget egentligen.


Det summerar väl det rätt så bra. Dessutom har jag nog bestämt mig för att det får bli ett Nintendo Wii till vårt hem. Den saknar nästan allt Playstation 3 har men spelglädjen konsolen levererar går inte att ta miste på. Nu fattas bara att sälja in idén hos den andra hälften i hushållet…