fotograf med lustiga metoder…

En fotograf i NY har en lite annorlunda teknik för att ta bilder och han verkar inte heller skämmas för sig när han tar dem. Personligen är jag nog lite väl töntig för att göra en sån här grej. Man funderar ju på hur många gånger han varit nära att åka på stryk. Tänk om man skulle gå runt på gatan i Falkenberg och göra något sådant här… Känns på något sätt som att beteendet är mer accepterat i en stad som New York. Imponerad ändå och inte helt ointressanta bilder heller.

2 kommentarer

Alltid kul när man känner igen sig från ställen man rest till. NY liksom. Inte så overkligt i nutid, men för några år sen var det verkligen långt borta att nånsin åka dit. O nu sitter man här o känner igen sig. Coolt.
Jobbig fotograf för övrigt, jag hade blivit arg. Men bra bilder så det är nog värt det.

Vill också kunna säga så, ”känner igen mig”, om NY. Och jag pallrar mig aldrig dit. Jag förstår inte! Det kommer bli, frågan är bara om när… Man borde passa på nu när dollarn ligger så sjukt lågt, för det är väl en rätt så dyr stad annars vad jag förstått.
Jag hade nog inte blivit så arg, inte med en gång i alla fall, kanske efteråt. Man vet ju inte vad det är för galning. Fotografen i videon verkar ju däremot vara professionell och gör något bra av bilderna, men är det bara en nolla som fular sig så är det ju värre.