guitar hero on tour, man blir ju lite sugen på nintendo ds

Detta har jag inte hört innan. Tydligen ska Guitar Hero komma till Nintendo DS. DS är något som aldrig lockat mig men efter att ha haft en Guitar Hero-period i mitt liv då jag spelade varje ledig stund så är detta något som faktiskt lockar vill-ha-nerven. Tänk att kunna spela Guitar Hero på mina tråkiga resor till och från jobbet. Problemet blir när man ska locka fram Star Power genom att skrika ”ROCK OUT!” i mikrofonen (jo, det är sant, kolla själva) på tåget. Kan nog irritera en del. Lika mycket som kärringen som satt och skrek i sitt headset på tåget på väg hem igår.
Egentligen handlar det inte om vad jag vill ha eller inte ha utan det är den störda reklamfilmen/introduktionsfilmen som ni kan se på nedan.

Mer om Guitar Hero On Tour