i väntan på nya iPhone…

UPPDATERING: …och nu är den här! Nya iPhone 3G och ett köp är ett måste!

iPhone 3G
Som jag längtat efter denna produkt. Nu åker snart K800i i sophinken till förmån för en ny iPhone. GPS blev det. 3G blev det och ett lite mer slimmat utseende blev det. Två färger dessutom, svart och vitt. Ingen mer kromad baksida. Men tyvärr ingen kamera fram vilket gör videochat omöjligt, men det klarar jag mig utan. Apple vet vad de håller på med. Nu väntas bara ett releasedatum. 11 juli var ett datum som nämndes men det är osäkert om Sverige är med där. Telia som operatör är ju fastslaget sedan länge så det blir väl till att byta operatör. Löjligt att längta efter en produkt kan tyckas men den är så sjukt bra.
Dessutom kostar den bara halva priset jämfört med den första. Snart en iPhone i varje hem (hand)?

Svenska Apple Store ligger nere och inom kort börjar Steve Jobs keynote i San Fransisco där han förmodligen kommer att presentera den nya iPhonen, den iPhone som jag verkligen vill ha. Den första var fet men den saknade alltför många funktioner som jag är ute efter.
Denna gång hoppas jag på 3G (detta är bekräftat men vill helst ha Turbo 3G), GPS, bättre kamera (5mpix?) givetivs med koppling mot flickr och gps-mappning och lite bättre batteritid.
För er som är intresserade av att följa keynoten på ett eller annat sätt kan göra det via Macworld, Keynote.se eller för hardcore-fans via Macrumors. Personligen följer jag den via Macworld och lite rutten video från twitlive.tv. EDIT: Inte där längre, det laggade något fruktansvärt så kör audiostreamen från ustream istället.
För er som inte märkt det redan så är jag ett stort fan av Apples produkter men trots era misstankar tjänar jag inte en spänn på att jag gillar dem 🙂 (även om de borde betala mig, har sålt in ett antal Apple-datorer hos mina vänner). Ni får helt enkelt stå ut med ett Macifierat blogginlägg då och då.
Uppdaterar inlägget senare när jag vet mer…