sista midsommaren innan det mesta förändras

Vädret i Falkenberg på midsommaraftonJag ser verkligen fram emot kommande midsomrar när vi är en till i familjen (hänger ni inte med? Läs detta inlägget). Visst kommer det bli annorlunda, men säkerligen mycket bättre. Och jag kommer förmodligen inte att sakna sättet många svenskar firar sina midsomrar med råfylla och allt som följer efter det. Nu har det varit i och för sig varit rätt så lugnt de senaste åren ändå, jag kanske börjat anpassa mig omedvetet. Fast jag undrar om H håller med om det…
IKEA har med hjälp av King tagit fram en reklamfilm som rullat i Tyskland som handlar om just det svenska midsommarfirandet. Den är inte purfärsk men inte mindre rolig för det. Vi är ju rätt så ensamma om traditionerna på midsommar och jag antar att tyskarna finner det lika fascinerande som våra älgar… vad som nu är så kul med dem? Kanske kan liva upp nu när det blir dåligt väder i år igen.

Glad midsommar!