äntligen helg, men den blir inte lång

Då var ytterligare en veckas kontorstjänst avklarad och det är äntligen helg. Den blir dock inte så värst ledig eftersom jag bokat in mig för att köra ett taxipass i morgon kväll. Back to the roots, ungefär. Varför? Jag är inte jagad av kronofogden om ni tror det utan tänkte mest prova hur det är att varva mitt nuvarande jobb med ett taxipass då och då. Dessutom är det hyfsat enkla och trevliga extrapengar. Det återstår att se hur jag mår på måndag men det lär knappast vara värre än efter en rejäl lördagsbläcka.
Synd bara att jag bokat in den helgen det för en gångs skull är fint sensommarväder men jag har ju dagen ledig i alla fall. I morgon är det ”Båtracet” på Skrea strand. Ett gäng snabba Jet Skis och småbåtar ska försöka köra ikapp varandra. Låter rätt trevligt tycker jag så det blir ut med båten för att titta på det på dagen.
Låter som en rätt så bra helg ändå.