så sitter jag här igen, pissevåt

Det tog tid att samla kraft för att börja pendla till Halmstad igen men igår köpte jag mig en månads pendlande med tåg. Detta gjorde jag otroligt nog på väg hem från gymmet. Inte att jag gjorde det på vägen hem utan just det faktum att jag varit och gymmat. I födelsedagspresent fick jag av mina kära föräldrar ett årskort på Klitterbadet. Förmodligen för att de tycker att jag börjar bli fet. Eller så vill de ha en hälsosam son. Vad vet jag? Hursomhelst, det tog mig drygt fyra månader att ta mig dit och nu gäller det att hålla tempot uppe, om man nu kan räkna en gång som tempo. Jag hatade egentligen varje sekund när jag var där men det blir nog bättre när jag klarar bänkpress på mer än 28 kilo (nja, riktigt så klen är jag inte men man får ju börja lugnt :))
Så nu sitter jag här. Pissevåt på ett sunkigt regionaltåg för att det givetvis regnar när man INTE kör bil. Dessutom har jag träningsvärk i armarna som garanterat är ca tre gånger värre imorgon. Men samtidigt känner jag mig piggare och miljövänligare (igen) än annars. Nu börjar mitt nya liv (igen).

6 kommentarer

Heja dig som är miljövänlig!
Inte lika mycket heja SJ, eftersom jag just nu är 40 minuter försenad, urk!

Det suger med förseningar. Men än så länge går det bra. Fast jag har ju bara åkt en dag 🙂 Tur att du kan läsa min blogg via mobilen då, för du har väl en iPhone?!

Grattis till ditt nya liv (igen)
Nästa gång du börjar ett nytt liv (igen) blir väl i nov… =)

Shit alltså! Jag hade också behövt ta mig i kragen och börja motionera men det verkar som att ursakterna fortsätter strömma ur en outtömmlig källa…
Gött för dig dock att du har blivit lite sundare! 🙂

heja Petter! Främsta anledningen att du fick ett gymkort var att vi vill ha en välmående son. Vi älskar dig precis som du är. Tusen kramar mam