"årsboka" dig själv

Fenomenet med Yearbook har vi ju inte ännu i Sverige. Åtminstone inte i den formen som de har i det stora och lite speciella landet i väster. Vi har ju i och för sig skolkatalogen som man fick köpa för en ”liten” peng och den var ju ofta sönderbläddrad. Kommer själv ihåg hur man satt och glodde på snygga brudar och målade mustasch och stora öron på folk man inte tyckte om eller rent av målade över dem (dagens bikt). Det går nog att jämföra skolkatalog med Yearbook…
Hur som helst. Jag hittade den helt klockrena siten yearbookyourself.com där man kan se hur man själv hade sett ut i en Yearbook. Det går dessutom att kolla hur man sett ut under olika tidsperioder. Två exempel på hur jag själv blev ser ni nedan:


Sjukt roligt om man får till det bra. Ett litet tips är att ni kan ändra storlek och vinkel på bilden i efterhand när ni väljer de olika årtalen. Håll musen över bilden på årtalet ni valt så kommer samma kontroller upp som ni hade i början när ni laddade upp bilden.

BONUS

Hellen tyckte det var så roligt så hon ville också prova. Jag är ju inte dum så jag lägger upp hennes bilder med. Hennes är heeelt klockrena!Yearbookyourself.com

4 kommentarer

HAHAHA! Den bilden i mitten på Hellen kunde ju lika gärna var äkta! Jag hade en grymt bra på mig med men jag tror nog tyvärr att jag slängde den… För övrigt är ju den på dig i afro helt klockren!

det är inte sant!! Tänk hur frisyr påverkar oss, jäklar vågar inte ens prova. Hellen är hur skön som helst!!! Sista bilden är perfekt! Petter i längre hår…..är du inte lite lik din mamma???

Haha, det är så sjukt kul med de här bilderna. Har gjort flera stycken efter detta inlägget. Vet dock inte om jag är lik mamma 🙂
Hellen var jäkligt nöjd med mittenbilden på henne.