fodrade foppatofflor?

Nu har det gått för långt. Nu har Netto (surprised?) börjat sälja fodrade foppatofflor. Inte för att världen går under på grund av det, men jag mår lite mer illa vid tanken på att se dem på fötterna på en hel White Trash-familj i vinter. Fast de finns inte i barnstorlek, så de får väl bäras av föräldrarna enbart. Lika illa det.
Fodrade foppatofflor
Ursäkta den dåliga bildkvalitén. Kameran i iPhone är inte den bästa serru.

7 kommentarer

uurk… :S
(men kanske ändå ska försöka hitta ett par mini-fodrade-foppatofflor istf för en nalle till nov!)

Haha, ja det kanske man borde…eller inte. Helst inga foppatofflor. Hellre fräcka mini-sneakers. Det älskar jag. Tycker det är astufft. Fast de kostar ju mer än 69:- 🙂
Och Malin, jag ryser också…

Frakten är ju rätt så dyr till England, även för något så fjäderlätt som foppatofflor så jag åker därom i morgon och ser om de har några kvar. Då kan jag ju ta med dem när jag åker över. De fanns bara denna vecka och så länge lagret räcker så det är ju lite av en chansning…

Det är väll bra att dom är fodrade så det blir varmt om fötterna på vintern har dom som tofflor så skönt att gå i dom inne bra för fötterna är dom också när man har hälsporre och andra problem med fötterna.

Håller med. Jag vill inte ha tunga skor när jag delar ut tidningar. Foppatofflor som är fodrade och är lätta och bra är helt perfekt när man ska springa i 75 trappingångar på vintertid (bortsett om det är mycket snö dvs)