kopiera-klistra in ska väl inte vara så svårt?

iPhone saknar som kanske bekant kopiera-klistra in-funktionalitet vilket suger rätt så hårt egentligen för att vara en så avancerad produkt som det faktiskt är. Så hittar jag den här videon där någon (?) har satt ihop en fejkad introduktion till funktionen och hur den skulle fungera. Apple, ge grabben ett jobb! Hur svårt ska det vara att fixa funktionen så det blir som nedan? Dessutom rätt roligt gjort med en replika av Apples ”vanliga” introduktionsfilmer till iPhone.

Att det inte går att vidarebefordra sms, skicka kontakter eller skicka mms kan vi diskutera någon annan dag.

1 kommentar

HAHA, Så jakla bra! Men jag hade faktiskt copy paste pa min forra iPhone… Det var dock inte lika smidigt som i denna video. Dubbningen gor ocksa denna video 10 snapp battre!