snart bär det av till London!

Piccadilly circus
I morgon (fredag) flyger jag till London för att hälsa på min bror som bor och jobbar där. Ska bli jäkligt fräscht! Har inte varit i London och jag tycker alltid storstäder är fascinerande så jag ser verkligen fram mot det. Det blir över helgen och jag åker hem på måndag men innan dess vill jag göra en massa grejer. Jag vill gärna kolla in några av de klassiska byggnaderna och monumenten (Big Ben, Buckingham Palace, Picadilly etc.) i och med att jag inte varit där innan, oavsett hur kitschigt det låter. Dessutom får jag passa på att spana in några verkliga Banksy-målningar. Jag skrev ju trots allt en hemtenta om hans arbete en gång i tiden. Jag vill gå på Tate Modern, dricka pints (många), shoppa och gärna pysa förbi brorsans jobb och kolla läget, men egentligen nöjer jag mig med att går runt och bara kolla. Det får dock inte se för suspekt ut för då kan det här hända.
Någon update här hoppas jag det kan bli i helgen. Kommer jag bara åt något sletet WLAN så kan jag ju blogga från min iPhone. Roaming kommer inte på fråga. Telia-asen tar ju 40 spänn per megabyte för datatrafik i Storbritannien, dvs 40 000 kr per gigabyte. Det är vad jag kallar orimligt.
Och bilden? Jo, den har jag snott från brorsans Flickr-konto. Antar att det är OK bro, tänkte inte fråga om lov. Du är dessutom skyldig mig en bild 😀

2 kommentarer

Fan va kul P!!! Det svider att jag inte får åka med…det va ju trots allt min (?) idé att vi skulle åka över tillsammans…Tyvärr har man ju varken obegränsat med tid eller pengar så jag får helt enkelt se fram emot min Thailands resa om ca en månad….aaaahh skönt ska det bli! =) Hälsa Rasmus och säg till honom att han måste stanna minst nåt år till så jag också hinner kommer över och uppleva den stora staden =)