arla har lanserat receptapp till iphone

Arla vet hur man ska få gratisreklam, bra rykte och fler kunder. De har utvecklat en enkel men sjukt användbar app där de samlat runt 300 recept och det lär komma fler. Jag diggar när företag tänker utanför lådan och använder ny teknik för att inte bara marknadsföra sig utan även ge service till sina kunder. Givetvis är ju tanken att vi ska kolla på recept i iPhone när vi är i butiken och köpa Arlas varor, men appen skriker inte ARLA utan recepten är i fokus. Jag har inte testat den så mycket ännu men jag kommer garanterat använda den.
Nu är det slut på ”Jaha, vad ska vi äta ikväll då?!” när man står där i butiken klockan 18 en fredag.
Ladda hem den nu! Ni hittar den under ”Top free apps” i svenska App-store.
Sådärja, då har man gjort exakt som Arla tänkt sig. Gjort mitt för att skapa en hype inom bloggosfären. Smart!

1 kommentar