fatboy beställd. äntligen!


Typ några år efter reklambyråhypen med Fatboy sittkuddar har jag tagit mig för att beställa en. Det blev en svart. Till Hellens förtret kan jag tillägga. Hon tycker inte att de är så snygga i någon färg men det tycker jag. Dessutom är den säkert grym att amma i och det är ju ett bra argument. Den var ju inte direkt lika billig som min rosa (!) gamla klassiska saccosäck (som inte finns kvar i livet), men den här lär ju inte heller fnasa sig som en soltorkad kärring från Florida eller spricka och skicka flörtkulor över hela lägenheten. 
Vanligtvis är jag rätt noggrann med val av webbutik men den här gången chansade jag lite och beställde från en relativt okänd butik (åtminstone för mig) där de erbjöd gratis frakt. Nu återstår det att se hur lång tid det kan ta att få hem den. 3-7 dagar är det sagt men jag vill lägga mig i en nu! Har väntat tillräckligt länge. Fan va gött det ska bli!
Jag återkommer med bilder när den är på plats…

3 kommentarer