i dag hände en hel del bloggvärt…

Tyvärr inte bara av det positiva slaget. Dagen började med att jag via nyheterna fick reda på att Sterling hade gått i konkurs och att samtliga flyg ställts in med omedelbar verkan. Men vänta nu! Mamma och pappa ska åka till London i morgon för att hälsa på brorsan, men det var väl inte Sterling de skulle åka med?! Jodå, så var det. Det är sällan sådana här konkurser drabbar någon nära en men någon gång händer det ju. Fy fan för Sterling och fy fan för alla dessa lågprisflyg som bara fortsätter bete sig illa mot sina kunder. Som ”tur” är vore det betydligt värre om de hade varit i London på väg hem.
Det har hänt lite kul grejer också. Jag hämtade min efterlängtade Fatboy som jag nu ligger och jäser i. Bilder kommer snart. Den var betydligt större än jag trodde och jag fick inte in den i bilen utan att ta ut den ur lådan och pressa in den.
På jobbet beställdes det i dag en sprillans ny MacBook Pro till mig! Ojojoj. Det ska bli så gott med en ny dator! Det kommer givetvis lite klassiska uppackningsbilder när det är dags. Såvida vi inte har fått en bebis då. I så fall tar nog bloggen en kortvarig paus.
En kass bild på min Fatboy från min iPhone får ni så länge. Återigen, kameran suger verkligen

4 kommentarer

Ja för fan! Det gjorde jag ja…. Kom på det igår efter jag publicerat inlägget men sen glömde jag av det igen 🙂
Det kommer ett hyllar-inlägg till Spotify i helgen förmodligen.

Tjena!
Måste ju säga att Fatboyen ser riktigt schysst ut!
Vart hittar man en sådan och vad kostar den?
Kanske vore något för mitt nya kontor?! (om man skulle behöva vila lite emellan samtalen:)
Ha det gott!

Tja! Den är riktigt schysst också! Tar lite större plats än vad jag trodde men det är det helt klart värt.
Man kan köpa Fatboys lite överallt. Jag köpte min på svenskabarnrum.se för att de hade gratis frakt där och jag betalade allt som allt 2200:- för en Fatboy Original Svart. Kan helt klart rekommendera en Fatboy till kontoret. Riktigt skön att sitta i med laptopen eller bara ligga och chilla i med lite musik. Du får gärna komma förbi och testa innan du beställer en egen. Vi hörs!