INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY TODAY


Usch vad jobbigt att skriva med versaler i rubriken, men jag var faktiskt tvungen. Idag är internationella Caps Lock-dagen. Inte för att Caps Lock-användning ska uppmuntras utan tvärtom, bekämpas. Ungefär som med Internationella AIDS-dagen. Inte har man väl den dagen för att fira sjukdomen utan tvärt om.
Det finns alldeles för många där ute som inte förstår meningen med att skriva med enbart versaler och för övrigt anser jag att Caps Lock-tangenten ska förstöras. Skrev till och med bloggrubriken med hjälp av Shift-tangenten som gott och väl räcker till när man ska skriva med enbart versaler för ett tag.
Vet inte om någon märkt det men jag har gjort det till en grej att använda bara gemener till de flesta rubriker och menyalternativ. Dock handlar det mest om ett stilval än min protest mot Caps Lock 🙂