lyxfällans nya programledare är för lama


Lyxfällan har hittills varit ett stående inslag varje torsdagkväll. Mest på grund av att Hellen praktiskt taget är beroende av programmet men jag har också känt mig road, på något konstigt sätt, av att se människor i ekonomisk misär få ordning på sina liv. Fram till nu. De nya programledarna är verkligen för slappa. De är säkert duktiga på ekonomi och så vidare men det där med TV verkar de inte kunna särskilt bra. De talar rent och tydligt och kan stå rakt men det ger ju knappast något underhållningsvärde. De senaste två avsnitten har dessutom även de ”fattiga” varit helt lama och dötrista att titta på. That’s it! Jag tittar inte på Lyxfällan mer. Charlie och Mathias får ta över det igen. De utstrålade ju åtminstone lite pondus.
[poll id=”4″]

3 kommentarer

Intressant…hade en liknande diskussion med Anneli i går kväll. Jag spyr på alla dessa ”misär”-program i allmänhet och tycker att de nya programledarna för fällan är lama copy cat Charlie & Mattias wanna bies. Varje program är i princip identiskt. Skillnaderna kan man ev räkna till små små nyansskillnader av brunt. Bajsbrunt.
Nä tacka vet jag…”Vad blir det för mat” – Per rockar och borde få bättre utrymme i tablån än på tv4plus. Senast igår svingade han kniven och uttryckte sig (Per fick gå före flatsmällorna igårkväll till Annelis stora förtret) …”fy fan vad jag är bra på allt” – man kan ju bara inte tycka han är dålig 😉

Ja, ”misär”-program är ingen höjdare. Värst av dem alla tycker jag sådan är som behandlar krisfamiljer typ ”Nanny-akuten” och allt vad de heter. Bajsbrunt är ordet!
”Vad blir det för mat” regerar! Har inte sett det så många gånger men när andra retar sig på Per sitter jag bara och njuter. Han är ett tvättäkta psyko som lagar mat vilket gör mig glad. Den mixen går inte att slå.

Ja jag måste hålla med om att de är för lama!
Tack för senast förresten. Hur gick det efter vi gick?
Ha det.