vi firar fredagen med lite faceplant från…polen?

Några öststatare får för sig att dyka i en sjö i vintertid. De verkar dock inte ha koll på fysikens lagar som gör att vatten vid 0°C eller mindre blir hårt och obehagligt att hoppa ner i. Ett perfekt fredagsinlägg när man inte riktigt har den energi som krävs för att göra ett blogginlägg med research värd namnet 🙂

4 kommentarer

det var ett roligt inslag, det var precis vad jag behövde en kväll när man är lite bakis! Men killen måste ju ha slagit sig ordentligt. Kul att ni köpte en fatboy, skulle gärna vilja ha en, tycker att de är ganska snygga. Hälsa hellen, kram kram

HAHAHA….så j… korkat! =)
Hoppas ni har det bra…på torsdag lyfter vårt flyg! Kram och lycka till med allt som kommer ske i november…

Visst är det korkat! Dessutom verkar det nästan som att ”kompisarna” som står runtom vet att sjön är frusen. Fasen vad skönt att åka iväg! Nu när vintertiden satt in vill man inget annat än att åka iväg. Men ett annat äventyr väntar 🙂 Du borde skaffa blogg så man kan se lite bilder från semestern i det nya huset. Gör det!
Och Linda, Fatboyen har inte kommit ännu men jag hoppas ta emot den vilken dag som helst. Ni eller du kommer väl hem om ca tre veckor antar jag 🙂 Då får du prova och dessutom klappa en liten bebis, kanske allt på en gång om du är snäll 😉

Näe blogg e inget för mig men jag tänkte fortsätta att uppdatera elinandersson.se med bilder från resan + att bilder på huset kommer läggas på krabihouse.se
Håll utkik och glöm inte messa oss när lillan/lillen har anlänt! Hälsa Hellen!