den har kommit! datorn alltså…

I väntan på bebis fick jag packa upp nya datorn på jobbet. Fan va fräsch!
MacBook Pro av senaste modell6 kommentarer

Riktigt nice…. själv fick man plocka upp en ny mobil ur en låda men det är ändå inte dåligt, när va det barnet skulle komma?

Nej nu blir jag fan nästan förbannad!!!!
Här sitter jag och väntar på både iphone och en ny macmini skall komma och så får du en ny macbook!
Har du hört något om det är någon fara med att köpa en iphone från italien?
Jag måste ha en nu!!!!
Ha det gött och hoppas ungen kommer snart:)

Petter: Hehe, livet är hårt ibland 🙂 Om Mac Mini sades ju först att den går en säker död till mötes för att sedan ändras till att det faktiskt kommer en ny snart, men inte innan jul. Kolla de här länkarna:
http://macworld.idg.se/2.1038/1.187211/rykte-mac-mini-forsvinner
http://macworld.idg.se/2.1038/1.187951/rykte-ny-mac-mini-pa-gang—trots-allt
http://macworld.idg.se/2.1038/1.190648/apple-lugn-ny-mac-mini-kommer
Och om iPhone från Italien. Jag har inte hört att det ska vara någon fara alls. Bara du köper en som inte är låst till någon operatör så är det lugnt. I värsta, värsta, värsta fall får du operativsystemet på engelska men det ska gå att välja vilket språk man vill så det är nog inte heller något problem. Jag träffade en kille som hade köpt en från Grekland och det är ju samma grej. Den fungerade alldeles utmärkt. Så Grekland eller Italien är det som gäller.

Hej Petter! Det är en ära att få vara den första att gratulera till er son!!
Det är också en ära för dig, att detta är den första hemsidan och bland annat det första jag skriver med min nya Macbook Air!!!
Ha det så gott och ta hand om familjen så syns vi snart!
Mvh Mac-Petter

Tjena Petter,
nu har du två bebisar att ta hand om, haha…
Grattis igen.
Jag får väl börja bearbeta chefen så smått…
Vill jag köra snöleopard duger inte min MacBook Pro.
Vi hörs på måndag.