en vettig röst om fullkomligt idiotiska proposition 8

Ni kanske har hört talas om proposition 8. Den proposition som föreslog att det ska vara olagligt för homosexuella att gifta sig med varandra i Kalifornien, USA. Nu har de religiösa fanatikerna återigen fått sin vilja igenom och röstat igenom detta. Det är alltså, år 2008 i Kalifornien, olagligt för homosexuella att gifta sig med varandra. Fy fan! Arnold Schwarzenegger och Co skrämmer mig mer och mer.
MSNBC:s Keith Olbermann har dock vettet att ondgöra sig över alla puckon som röstade ja till det här förslaget, och det i det heligaste amerikanarna har, i TV. Han gråter ju nästan!

Läs mer om proposition 8 som numera är verklighet. Och Sverige hade minsann sin representant på plats. Vem minns inte den fullständigt gräsliga pingstpastorn Åke Green. Usch.
Nåväl, att Obama är blivande president får vi väl se som en möjlighet till förändring när det gäller störda lagförslag som det här.

3 kommentarer

Tackar! Det är ju inte mycket lönt att gnälla i och för sig. Propositionen har ju gått igenom men man kan ju alltid glädja sig med att något sådant aldrig skulle kunna drivas igenom i Sverige. Arnold får behålla sitt konservativa Kalifornien för sig själv.