kommer ingen bebis får man sysselsätta sig med annat

Kolla räknaren till höger. Den har den senaste månaden räknat ner till vad som händer (eller som ska hända) i morgon den 13 november. I dag står där 1 dag kvar, i morgon står den på 0. Undra om den börjar gå på minus sen… Det får vi väl se. Jag lär i alla fall inte hinna ta bort nedräkningen direkt när bebisen väl är ute. Tror inte att bloggen blir prio ett då… Nervositeten börjar komma i alla fall och det känns mer och mer riskabelt att åka till jobbet på morgonen.
Men än så länge står min kära site rätt så högt i kurs. Så vad gör man då när det inte kommer någon bebis? Tja, man kan testa att visa bilder från sitt flickr-konto på ett nytt sätt. Se vad jag åstadkommit i kväll med hjälp av en liten schysst applikation som kallas Tiltviewer. Klicka här eller klicka på bilden nedan så får ni se själva. 

2 kommentarer

Ingen bebbe ännu? Iaf en himla fräsch app! 🙂
Du..snart dags att börja skapa design och specar för kossa mu… 🙂