älskade barn sover så sött. farsan plåtar med poladroid

Sitter här med datorn i knät och bredvid mig ligger Albert och sover. Sover så sött att jag var tvungen att ta en bild på honom. För att göra det hela lite roligare använde jag den riktigt coola applikationen Poladroid (inte Polaroid, Poladroid). Den finns än så länge bara till Mac, men det är ju rätt många som har det nu för tiden :). Med det programmet kan man på ett enkelt sätt (dra-och-släpp, what else?) få till Polaroid-liknande digitala bilder. Perfekt eftersom Polaroid lagt ner försäljningen av kameror och film, och detta just när jag började bli sugen på en retro-kamera… Tacka vet jag folk som har alldeles för lite tid och som kan lägga ner energi på sånt här.

3 kommentarer

ser riktigt fräckt ut, inte utan att man känner igen kvaliteten och kan känna känslan utav att ta i det nyframkallade kortet direkt ur kameran:)
Ps.har inte fått något svar ifrån dig angående vår ”nyårssupe”ds.

Du kan ju testa det! Det är endast för Mac-användare ju 🙂
Fan, helt missat att svara kom jag på nu. Det klart vi kör nyårssupé! Vi kan väl snacka om det i helgen?