dagens outfit

Just nu har jag lite svårt att blogga eftersom han ligger och sover på mitt bröst. Därför blir det ett kortare inlägg, ”dagens outfit”-style, från min iPhone. Fast det är egentligen gårdagens men då höll han på att krångla hela kvällen så då fanns det inte tid.
Albert här klädd delar av Villervallas senaste kollektion. En present från hans farmor.

Som vanligt, bildkvalitén motsvarar den från en piratkopierad kinakamera från Fynda. Tur att iPhone kan så mycket annat… Men surt ändå.

4 kommentarer

Håller med om att bildkvaliteen är ursel. Albert är dock ett av världens underverk. Gud vad söt han är i ”genusdräkten” ( köpt innan ) jag älskar honom!

Ops, råkade visst skicka den förra kommentaren av misstag. Fastän han ser lite skrämd ut så är han ändå helt bedårande. Nu ser jag fram sjukt mycket tills jag kommer hem och får träffa min brorson för första gången. De här på kontoret börjar tröttna lite på mig som alltid vill visa bilder på lille Albert.