aftonbladet har en apa som korrekturläsare

UPPDATERING: Vad jag ett bra tag trodde var en fatal felstavning från Aftonbladets sida visade sig vara en riktigt tråkig och dåligt skriven ordvits. En ordvits i Arne Hegerfors klass och en sådan är egentligen bara han som kommer undan med. Jag erkänner mitt misstag (även om det är fakkin’ pinsamt) och bjuder på mitt blogginlägg i oförändrat skick nedan Jag får nog tänka efter lite längre innan jag slår på bloggtrumman nästa gång…
Vet inte varför jag läser egentligen. Kanske för att deras iPhone-variant av siten är snabbladdad. Men nu är det slut med det. Vem fan korrekturläser på Aftonbladet egentligen?! Samma klass på detta och en fjortonårings modeblogg (kan jag tänka mig i alla fall). Det där med apan är påhitt men det hade inte förvånat mig.
Bra korrekturläsning?

4 kommentarer

Roligt kan jag inte påstå att jag tycker att det är… Måste dessutom hålla med om avsmak för Aftonbladet.