simpsons – nu med nytt intro

Jag har länge varit ett fan av Simpsons (vem har inte det?) även om mitt intresse för serien mattats av rätt mycket sedan Family Guy dök upp. En i mitt tycke bättre serie med fräschare skämt och lite rappare. Hursomhelst, The Simpsons ska börja sändas i HDTV nu (om det inte börjat redan) och för detta har de fixat ett nytt intro. En hel del är sig likt, men där är lite fler karaktärer och lite fler referenser till tidigare skämt från serien.

Min favorit bland Simpsons-intron är nog ändå det med verkliga skådespelare i. Tycker det är klockrent gjort faktiskt. Vet dock inte om det sänts innan ett riktigt avsnitt någon gång?

Sedan har vi den sköna kompileringen där någon dåre tagit, om inte alla, så väldigt många av den där slutsekvensen när Simpsons-familjen ska sätta sig i soffan för att titta på TV. Sett alla?

Frågan är hur länge The Simpsons kan fortsätta produceras med bibehållet intresse? Känns som de gjort det mesta redan men det kommer ju säkert minst en film till och minst några säsonger till så Rupert Murdoch blir ännu rikare…