smashing magazine – bästa bloggen på internet?

Smashing Magazine - bästa bloggen?
Håll i er nu, för nu blir det (ytterligare) ett rätt nischat blogginlägg för alla er som är intresserade av internet, formgivning och fotografering. Inte så personligt som många skulle vilja kanske men ändå. Jag vill tipsa om Smashing Magazine som är den i särklass bästa bloggen just nu. Till och med bättre än min 😉
De skriver dagligen artiklar som får mig att känna en genuin wow-känsla. De har sådan kunskap om ämnena och publicerar alltid genomtänkta och välskrivna blogginlägg så det känns som en skänk från, tja…, ovan om man har minsta intresse av internet/foto/grafisk design. Smashing Magazine är säkert ingen nyhet för många men för bra för att inte tipsa om så fler hittar dit. De har dessutom varje vecka massor av grafiska give-aways. Guld.
Kolla exempelvis inläggen:
10 Harsh Truths About Corporate Websites som är spot-on för er som arbetar med större webbplatser och 50 Useful Design Tools For Beautiful Web Typography som hjälper er att få till riktigt bra typografi på webben. Och ibland drar de till med lite bredare trevliga artiklar som 20 Brilliant TV Show Title Sequences. Bara tre exempel på bra och inspirerande artiklar man kan hitta.
Att en av administratörerna har ett namn som ett låter som ett sämre svenskt dansband gör det hela ännu bättre. Sven Lennartz heter han  (ja, på riktigt) och är tydligen tysk.